18 / 04 / 2024

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı 2019

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı 2019

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nurgül Mutlu tarafından kuruldu.

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de Alexander Neufeld, Enis Türk ve Gülsüm Çelik ortaklığında kuruldu.

Abk Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abk Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından kuruldu.

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Coşkun tarafından kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı 2019 Haberi

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı 2019

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eskişehir Ticaret Odası ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) önderliğinde, Eskişehir Teknik Üniversite, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile kazandırılan ESKİŞEHİR İNŞAAT 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılaması planlanıyor.

Türkiye’nin birçok ilinden gelmesi planlanan inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş insanlarını bir araya getirecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı, iş bağlantıları kurmak amacıyla Eskişehir Ticaret Odası’nın organizasyonu ile Bulgaristan’dan gelecek alım heyetine ev sahipliğinde düzenlenecek.

Fuarda...