19 / 04 / 2024

Adana İnşaat Fuarı açıldı!

Adana İnşaat Fuarı açıldı!

Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün lokomotif bir sektör olduğunu hatırlatarak, kentsel dönüşümle birlikte bu sektörün de öneminin ortaya çıktığını bildirdi...




Adana'da Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve İnşaat Makineleri Fuarı açıldı.


Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün lokomotif bir sektör olduğunu hatırlatarak, kentsel dönüşümle birlikte bu sektörün de öneminin ortaya çıktığını bildirdi. Müteahhitlerin insanların daha iyi yaşayacakları mekanlar ortaya çıkarırken bu işi rant haline getirmemesi uyarısında bulunan Horozoğlu, kalitesiz yapıların 20-25 yıl sürecek bir çalışma ile kaliteli hale getirileceğini bildirdi. 


TÜYAP  Adana  Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, inşaat sektörünün 200'e yakın alt sektörü desteklediğini ifade ederek, bu fuarın iyi geçmesinin diğer fuarları tetiklediğini bildirdi. Ersözlü, fuara 150 firmanın katıldığını, 35 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini kaydetti. Bu arada, fuara 8 yıldır katılan firmalara plaket verildi. 


Fuarın açılışını, Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay yaparken davetliler bir süre fuarı gezdi. Fuar 16 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak.


 

Bugün


Geri Dön