29 / 03 / 2024

tüyap adana inşaat fuarı açılışı

tüyap adana inşaat fuarı açılışı

Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün lokomotif bir sektör olduğunu hatırlatarak, kentsel dönüşümle birlikte bu sektörün de öneminin ortaya çıktığını bildirdi...

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

Şubat başında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üstünden zaman geçmiş olsa da, açılan yaralar sarılmaya devam ediyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'deki inşaat harcamaları 1 trilyon doları bulması bekleniyor.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Emre Eynesilli tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Türk şirketleri inşaat alanında Kazakistan'dan 27 milyar dolarlık iş aldı! 

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Türk şirketlerinin inşaat alanında Kazakistan devletinden aldığı işlerin hacmi 27 milyar dolar olduğunu dile getirdi. 

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Korkutata tarafından kuruldu.

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

tüyap adana inşaat fuarı açılışı Haberi

tüyap adana inşaat fuarı açılışı


Adana'da Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve İnşaat Makineleri Fuarı açıldı.


Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün lokomotif bir sektör olduğunu hatırlatarak, kentsel dönüşümle birlikte bu sektörün de öneminin ortaya çıktığını bildirdi. Müteahhitlerin insanların daha iyi yaşayacakları mekanlar ortaya çıkarırken bu işi rant haline getirmemesi uyarısında bulunan Horozoğlu, kalitesiz yapıların 20-25 yıl sürecek bir çalışma ile kaliteli hale getirileceğini bildirdi. 


TÜYAP Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, inşaat sektörünün 200'e yakın alt sektörü desteklediğini ifade ederek, bu fuarın iyi geçmesinin diğer fuarları tetiklediğini bildirdi. Ersözlü, fuara 150 firmanın katıldığını, 35 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini kaydetti. Bu arada, fuara 8 yıldır katılan firmalara plaket verildi. 


Fuarın açılışını, Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni...