25 / 04 / 2024

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volodymyr Dvynskyı tarafından kuruldu.



Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volodymyr Dvynskyı tarafından kuruldu.

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü kamu, özel kurumlara ait inşaat işlerin konut, mekân, fabrika, iş yeri vb. inşaatları yapabilir. Her türlü inşaat malzemelerini, makineleri alımı, satımı, ithalat, ihracatını yapabilir. Şirket her türlü otomobil, kamyon, kamyonet vb. araçların alım, satımını, bu araçların her türlü yedek parça, aksesuar vb. sair malzemeleri alım, satımı, ithalat, ihracatını yapabilir. Bilgisayar ve çevre birimleri ile bilişim alanındaki tüm yazılım ve donanımların ithalat, ihracat faaliyetlerinde bulunmak. Yönetim, sistem, yazılım ve teknoloji danışmanlığı yapmak bunlarla ilgili eğitimler düzenlemek. Yazılım geliştirme, lisanslama ve alım-satım faaliyetleri yapma. Faaliyet konuları ile ilgili olarak, acenteler, mümessillikler, şubeler açmak ve pazarlamacılık faaliyetinde bulunmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinden ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashih, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarruflar gerçekleştirebilir. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, Finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinden gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefale, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinin talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir. Şirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket gaye ve konusunun gerçekleştirilmesi için arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir., iktisap edebilir, satabilir.


Geri Dön