26 / 04 / 2024

Orion Park'ta günde 19 liraya! Peşinat yok!

Orion Park'ta günde 19 liraya! Peşinat yok!

Orion Park'ta bitmiş daireler sıfır faiz, sıfır peşinat, hemen tapu, 6 ay erken teslim ile günde 19 liraya satışta!



Topkapı İnşaat, sınırlı sayıda daire için günde 19 lira taksit ve 120 ay ödemeyle hemen tapu teslimi daire kampanyası başlattı. Esenyurt Orion Park'ta yapımı tamamlanan 406 konutluk projenin birinci etap satış kampanyasını tanıtan Topkapı İnşaat CEO'su İnanç Kabadayı, "Bizim kampanyamızı rakiplerimizden ayıran en önemli fark evlerin bitmiş olması. Başkaları maket üzerinden cazip kampanyalar yapıp 2 yıl sonraya gün verirken, biz yüzde 70'i tamamlanmış evleri günde 19 lira taksitle satışa sunduk. Müşterilerimiz hiçbir ön ödeme yapmadan sıfır faiz ve sıfır peşinatla ara ödeme olmadan 2009 sonunda daire sahibi olacaklar. Aslında bu sadece bir kampanya değil projemize ve de şirketimize ne kadar güvenildiğinin bir yansıması olacak." şeklinde konuştu. 

OrionPark Bahçeşehir-Esenyurt bağlantı yolu üzerinde 17 bin 200 metrekare arsa üzerine, ana caddeye cepheli 41 seçkin markanın yer alacağı mağazaları,17 adet ofisi ve 406 adet konuttan oluşmakta. Projede 1. Etap konutlar 2009 sonunda teslim edilecek.

33 yıllık sektör birikimi

Topkapı İnşaat'ın 33 yıldır inşaat sektöründe gerek konut, gerekse de ofis yapıları üreten bir şirket olduğunu kaydeden İnanç Kabadayı, İstanbul'da ve Bodrum'da bugüne kadar prestij projelerine imza attıklarını vurguladı. Özellikle son 2 yılda ses getirecek projeler üzerinde çalıştıklarını kaydeden Kabadayı Topkapı İnşaat ` ın geçmişteki projelerini sıralarken şöyle konuştu: "Bodrumda İncilipınar evleri tamamen A kalite bir villa projesidir. İstanbulda Florya-Yeşilköy-Yeşilyurt hattında yine önemli konut projeleri ile birlikte Topkapı Cevizlibağ da E-5 karayolu üzerinde Topkapı Ticaret Merkezi 1 ve 2 ile ticari gayrimenkul bazında üretilmiş bulunmakla beraber, halen merkez ofisimiz de bu binada yer almaktadır. Esenyurt'ta OrionPark ve Sarıyer'de Şifasuyu konakları projelerimiz halen inşaatı devam eden projelerimizdir. 2009'da 100 milyon TL'lık yeni yatırım,  bin kişilik istihdam

Dünya'da kriz yılı olmasına rağmen yatırımlara devam edeceklerini kaydeden Topkapı İnşaat CEO'su İnanç Kabadayı, 2009'da 100 milyon Türk Lirası değerinde yeni konut projelerine başlayacakları bilgisini verdi. Bodrum Yalıkkavak'ta 36 dönüm arsa üzerine 60 villa, yine Bodrum Gümüşlük'te 21 dönüm arsa üzerine 35 villa, İstanbul Esenyurt'ta Orion Park'ın devamı olarak 800 konut ve Kartal'da da 400 konut inşa edeceklerini bu sayede bin kişilik yeni istihdam sağlayacaklarını belirtti. Kabadayı şunları kaydetti: "Esenyurt ve Sarıyer'de toplam 100 milyon Türk Lirası değerinde Orion Park ve Şifa Suyu Konakları projelerimizi bu yıl sonu itibariyle tamamlıyoruz. Yine bu sene 100 milyon Türk Lirası değerinde yeni konut yatırımı yaparak 4 yılda toplam 200 milyon Türk Lirası yapmış olacağız." 

0212 699 33 03

www.topkapiinsaat.com

www.orionesenyurt.com


Geri Dön