26 / 04 / 2024

Ormanköy Çekmeköy fiyat listesi 2020!

Ormanköy Çekmeköy fiyat listesi 2020!

Firma: DAP Yapı

Proje: Ormanköy

DAP Yapı Ormanköy Çekmeköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor...



DAP Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen  DAP Yapı  Ormanköy projesinde ön talep toplanıyor. Bahçeli, balkonlu ve teraslı dairelerin bulunacağı Ormanköy projesinin en üst katlarında loft daireler olacak.

Satış ofisinde gerçekleştirilen lansmanla tanıtılan proje, 58 bin kişiden alınan fikir ve görüşlere göre geliştirildi ve tasarlandı. Proje, Kovid-19 sonrasında değişen gayrimenkul anlayışının en önemli örneklerinden olacak. 

DAP Yapı Ormanköy Çekmeköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. DAP Yapı Ormanköy Çekmeköy fiyat bilgisinden önce proje detaylarına değinelim...

Bin adet dairenin bulunacağı Ormanköy projesinde 1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. 

Yatay mimari anlayışı esas alınarak tasarlanan projede 80 bin metrekare büyüklüğünde orman alanı bulunuyor. Projede; çocuk oyun alanları,yürüyüş ve spor parkurları, piknik alanları, koku bahçeleri, biyolojik gölet, organik sebze meyve yetiştirme alanı, açık hava sinema alanı, atv bisiklet parkuru gibi birçok sosyal alana da yer verildi. 

DAP Yapı Ormanköy Çekmeköy projesi, peyzaj alanlarıyla ön plana çıkıyor. Projenin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Proje, Üsküdar-Marmaray hattına 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 dakika, Levent ve Maslak'a 20 dakika, Ataşehir'e 10 dakika, İstanbul Havalimanı'na ise 35 dakika mesafede konumlanırken, Çekmeköy metro istasyonunun yanı başında inşa ediliyor. 

Ormanköy Çekmeköy fiyat listesi 2020!

DAP Yapı Ormanköy Çekmeköy projesi 58 bin 300 ön talep aldı.

Merkezi konumuyla dikkat çeken projede, minimum metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. 

Web Sitesi: https://dapyapi.com.tr/dap-cekmekoy


projeye sor



Geri Dön