26 / 04 / 2024

Ormanköy: DAP Yapı Çekmeköy projesinin adı belli oldu!

Ormanköy: DAP Yapı Çekmeköy projesinin adı belli oldu!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Çekmeköy

DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen projenin adı Ormanköy oldu. 200 bin metrekare büyüklükte alanda inşa edilen Ormanköy'ün yüzde 90'ı yeşil alanlardan oluşuyor...



Emlak Konut güvencesi ve DAP  Yapı imzasıyla yükselen Ormanköy, sağlıklı ev konseptiyle tasarlandı. DAP Yapı Ormanköy projesi, sağlıklı evler konseptinin öncüsü olacak.

58 bin kişiden alınan fikir ve görüşlere göre geliştirilip tasarlanan Ormanköy, koronavirüs salgını sonrasında gayrimenkul anlayışının en önemli örneklerinden biri olacak. 

Ormanköy Yaşam Vadisi'nde, 80 bin metrekare büyüklüğünde alanda; çocuk oyun alanları,yürüyüş ve spor parkurları, piknik alanları, koku bahçeleri, biyolojik gölet, organik sebze meyve yetiştirme alanı, açık hava sinema alanı, atv bisiklet parkuru gibi sosyal donatı alanlarına yer verildi.

Şehrin merkezinde konumlanan Ormanköy projesi, Kuzey Çevre Yolu bağlantısının yanı başında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün tam ortasında yükseliyor. 

Ormanköy projesinde bina yükseklikleri zemin+5 kat olarak tasarlandı. Projede, toplam daire sayısının yüzde 20'si villa bahçe konseptiyle tasarlandı. Tüm konutların balkonlu olduğu Ormanköy'de konutların yüzde 20'sinin de terası bulunuyor. 

Çekmeköy metro istasyonunun yanı başında inşa edilen Ormanköy projesi, Üsküdar-Marmaray hattına 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 dakika, Levent ve Maslak'a 20 dakika, Ataşehir'e 10 dakika, İstanbul Havalimanı'na ise 35 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

2019'da hazırlanan son deprem yönetmeliğine uygun şekilde yapılan Ormanköy, orman içinde sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Birçok üniversite ve eğitim kurumlarına olan yakınlığıyla dikkat çeken Ormanköy projesi, Metrogarden AVM'ye 5, Ikea'ya 10, Metropol İstanbul ve Viaport'a 14, Emaar Square Mall'a 23 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Proje Çekmeköy Devlet Hastanesi ve Memorial Ataşehir Hastanesi'ne 10 dakika, Medicana Çamlıca'ya 15, Acıbadem Kartal'a 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Web Sitesi: http://www.ormankoycekmekoy.com/


projeye sor



Geri Dön