29 / 03 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı...



Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak Fuarı’na katıldı


Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı. Mavi ve yeşilin buluştuğu Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy 106 konuttan oluşuyor. Sancaktepe yükselen ve tamamı orman manzaralı dairelerin bulunduğu Resim İstanbul Orman’da ise 328 konut yer alıyor



Ortadoğu Grup, İstanbul’un iki yakasında hayata geçirdiği iki büyük projeyle gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olan Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda (Emlak 2014) yerini aldı. Ortadoğu Grup, 11 Eylül-14 Eylül tarihlerinde Yeşilköy’de bulunan CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen Emlak 2014’te Resim İstanbul’un bu ay satışa çıkan ikinci etabı Resim İstanbul Orman’ı tanıtacak. Ortadoğu Grup fuarda ayrıca dört ay sonra teslim edeceği Merkez Zekeriyaköy projesini de konut alıcısıyla buluşturacak. 


Resim İstanbul Orman satışa çıktı


Sancaktepe’de hayata geçen Resim İstanbul, İstanbul’un Anadolu yakasının oksijen deposu olarak adlandırılan Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ediliyor. Üç etap halinde inşa edilen Resim İstanbul’un sekiz ay önce satışa çıkan ilk etabı büyük ilgi görünce, Resim İstanbul Orman adını taşıyan ikinci etabın satışı öne çekildi. 

Tamamı orman manzaralı dairelerin bulunduğu Resim İstanbul Orman, 8 blokta 328 konuttan oluşuyor. Resim İstanbul Orman’da dairelerin büyüklüğü 118 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Proje genelinde 1+1 daireler peşin 220 bin liradan, 2+1 daireler peşin 341 bin liradan, 3+1 daireler peşin 493 bin liradan ve 4+1 daireler de peşin 760 bin liradan satışa sunuluyor. 



Merkez Zekeriyaköy doğanın kalbinde


Ortadoğu Grup tarafından İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, denizle ve doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için hayata geçiriliyor. İstanbul’da denize girilebilen nadir yerlerden biri olan Kilyos’a tam 5 dakika uzaklıkta yer alan Merkez Zekeriyaköy, tertemiz havası ve yeşilin her tonunu barındıran doğasının yanı sıra merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor. 106 konuttan oluşan Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 140 metrekare çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 176 ile 140 metre kare arasında değişen bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 92 bin liradan başlıyor. 





Geri Dön