25 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul nerede? Teslimler 30 ay sonra!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul nerede? Teslimler 30 ay sonra!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Ortadoğu Grup Resim İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salondan oluşuyor



Resim İstanbul projesi,  Ortadoğu Grup  tarafından yükseliyor. Ortadoğu Grup  Resim İstanbul  nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul kapsamında ön talep süreci 25 Ocak'a kadar devam edecek. Ortadoğu Grup Resim İstanbul içinde 1.310 konut yer alıyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul kapsamında 3 etap ve 28 blok bulunuyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinin toplam arsa alanı 81 bin 433 metrekare olarak belirlendi. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul kapsamında sosyal alan ise 3.750 metrekare. Ortadoğu Grup Resim İstanbul teslimleri ilk etapta teslimler 30 ay sonra yapılacak. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


1310 konuttan oluşan Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi kapsamında kiraz ağaçları, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları, oyun alanları, fitness center ve sauna yer alıyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul nerede?

Ortadoğu Grup Resim İstanbul nerede sorusunun yanıtı şu şekilde Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Ataşehir Finans Merkezi’ne ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede yükseliyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Konutları iletişim

Web Adresi : http://www.resimistanbul.net


projeye sor



Geri Dön