26 / 04 / 2024

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.



Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkan Yardımcısı Ercan Tayınlamak, ilin her yıl en az 6 fuara ev sahipliği yaptığını, 2019 yılı fuar programına da inşaat fuarı ile başladıklarını dile getirdi. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre TÜYAP organizasyonu ile düzenlenen fuara bu yıl Irak, İran, Mısır ve Almanya’dan yaklaşık 200 kişilik heyetinin ziyaret edeceğini, Erbil, Duhok, Süleymaniye ve Musul Ticaret Odalarını da davet ettiklerini ve her bir odanın oluşturduğu heyetlerle fuara katılacağını dile getiren Tayınlamak, “Geçen yıl fuara 72 firma katılım sağladı, 20 bin 568 ziyaretçi aldık. Bu yıl 82 firmanın katılımı kesinleşti. Hedefimiz ziyaretçi sayısında önceki yılların üzerine çıkmak” dedi.

Ercan Tayınlamak, fuar kapsamında odalarımızın başkanları ile bir araya gelerek ortak yatırım ve işbirliği geliştirmek için somut adımlar atacaklarını vurguladı.


Geri Dön