25 / 04 / 2024

Ortaköy Yooistanbul daire fiyatları!

Ortaköy Yooistanbul daire fiyatları!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Ortaköy Yooistanbul daire fiyatları bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Yooistanbul Evleri Yoo Yapı ve Say Yapı işbirliğiyle yükseliyor...




250 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen  Yooistanbul  konut projesi İstanbul Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy'de hayata geçiriliyor. Ortaköy Yooistanbul daire fiyatları haberin devamında bulunuyor.


Yooistanbul Ortaköy projesi Yoo Yapı ve Say Yapı işbirliğiyle yükseliyor. Ortaköy Yooistanbul teslimleri 2013 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Yooistanbul projesinde daireler 101 metrekare ile 242 metrekare aralığında tasarlandı.


Yooistanbul Ortaköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerin yanısıra penthouse ve townhouse daireler de bulunuyor. Yooistanbul satış ofisi ile 444 17 13 telefonundan görüşülüyor.


Yooistanbul Evleri Ortaköy projesinde 101 - 125 metrekare 1+1 ve 2+1 stüdyolar, 169 - 242 metrekare 2+1 ve 3+1 daireler, 321 - 683 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip townhouse ve penthouselar bulunuyor.


Ortaköy Yooistanbul daire fiyatları!


Ortaköy Yooistanbul daire fiyatları ve Yooistanbul ödeme koşulları bilgisi için Yooistanbul satış ofisini arayarak bilgi alabilirsiniz. Yooistanbul Evleri 132 daireden oluşuyor.


Ortaköy Yooistanbul Evleri'nde spor alanları, çocuk oyun alanları, açık - kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar banyosu, güneşlenme terası, kütüphane, resepsiyon, otopark gibi olanaklar mevcut.


Yooistanbul nerede?

Yooistanbul adres bilgileri : Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul iletişim bilgileri

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön