26 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul Residence iletişim!

Oryapark İstanbul Residence iletişim!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryapark İstanbul Residence iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. 36 katlı 2 rezidans bloğu yer alan projede ofis bloğu da 27 kattan oluşuyor.



Oryapark İstanbul Residence projesinde kapalı otopark ve alışveriş alanları, rezidans, otel, yüzme havuzu, spor alanları, alışveriş alanları ve ofisler, çocuk oyun alanı gibi sosyal seçenekler yer alıyor.


Oryapark İstanbul Residence projesinde 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor. Daire fiyatlarının 471 bin TL'den başladığı projede lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanıyor.


Oryapark İstanbul Residence projesi İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. 36 katlı 2 rezidans bloğu yer alan projede otel alanında Crown Plaza projesi yükseliyor.


Oryapark İstanbul Residence projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin satış günü 6 Nisan Pazartesi olarak planlandı.


Oryapark İstanbul Residence projesinde ödeme seçeneklerine göre yüzde 15 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor. 


Oryapark İstanbul Residence iletişim!

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön