19 / 04 / 2024

Osman Akyüz, Sinpaş GYO'da ayrıldı!

Osman Akyüz, Sinpaş GYO'da ayrıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi olan Osman Akyüz görevinden ayrıldı. Akyüz'ün yerine Mahmut Sefa Çelik yönetim kurulu üyesi olarak atanacak...



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri ve Sinpaş GYO yönetim kurulu üyesi olan Osman Akyüz, Sinpaş GYO'dan ayrıldı.

Uzun yıllar Sinpaş GYO yönetim kurulunda bağımsız yönetim kurulu üyeliği, sonrasında da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Akyüz, son dönemde yönetim kurulu üyesi olduğu bankada da artan iş yükü dolayısıyla görevinden ayrıldı. Osman Akyüz'ün yerine yeni yönetim kurulu üyesş atanacak. 

Osman Akyüz'ün yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363' üncü maddesine göre ilk genel kurulda, genel kurul onayına sunulmak üzere Mahmut Sefa Çelik yönetim kurulu üyesi olarak atanacak.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Sayın Osman Akyüz, Yönetim Kurulumuzda uzun yıllar bağımsız Yönetim Kurulu üyemiz olarak, sonrasında da Yönetim Kurulu üyemiz olarak bulunmuş, kendisinden istifade edilmiştir. Son dönemde Yönetim Kurulu üyesi olduğu bankada da artan iş yükü dolayısıyla ayrılmak istediğini bize bildirmiş, karşılıklı mutabakatla ayrılma isteğinin kabulüne, yerine yeni Yönetim Kurulu üyemizin atanmasına karar verilmiştir.


Osman Akyüz kimdir?


Geri Dön