26 / 04 / 2024

Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!


Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga     Sivri tarafından kuruldu. 



Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga     Sivri tarafından kuruldu. 

Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1) Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak, her nevi gayrimenkul mallarının şirket veya başkası namına alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak. 2) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak. 3) Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi, özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa, arazi, konutlar, iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti (ekspertiz), analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak. 4)Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 5)Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 6) Şirket; bina, arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi kurum ve kuruluşlara sunabilir ve bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. 7) Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. 8) Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için, gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri alıp-satabilir, işletebilir, kiralayabilir, gerekirse devredebilir ve üçüncü şahıslara ipotek verebilir.


Geri Dön