25 / 04 / 2024

Otobüs bileti almak hayal oldu! Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! Metro, Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Otobüs bileti almak hayal oldu! Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! Metro, Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Henüz tatile çıkamayan vatandaşlar şehirler arası otobüs bileti fiyatlarını araştırıyor. Şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç ve Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Henüz tatile çıkamayan vatandaşlar şehirler arası otobüs bileti fiyatlarını araştırıyor. Şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Sıcak havalar nedeni ile bitmeyen tatil etkisi otobüs bileti fiyatlarını zirveye taşıdı. Otobüs bileti fiyatları Haziran ayında toplam yüzde  33,08 zamlandı! Otobüs bileti fiyatları bir sene içinde toplam 215 oranında zamlandı!

Dört kişilik çekirdek bir ailenin gidiş ve dönüş biletlerine ücret 4 bin TL'lik bir bütçe ayırması bile yeterli olmayabiliyor. İstanbul-Ankara arası otobüs bileti fiyatları geçen sene bu dönemlerde 170 TL iken bugün 449 TL'yi gördü.

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!

Akaryakıt fiyatlarının dalgalı hali şehirler arası otobüs firmalarını derinden etkiledi! Otobüs bileti fiyatları vatandaşa pes dedirtti! Yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. 300 TL'nin altına otobüs bileti bulmak artık hayallerden ibaret!

Şehirler arası seyahat hizmeti veren bazı otobüs bileti firmaları, gidiş biletlerini sattı ama dönüş bileti satmıyor. Bu da bayram sonrası bir zam daha gelebileceğinin sinyallerini verdi.

Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön