18 / 04 / 2024

Otoport'ta 1 milyon 800 bin dolara!

Otoport'ta 1 milyon 800 bin dolara!

Kullar İnşaat ve Gül Yapı A.Ş. ortak yatırımı ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan Otoport'ta maksimum fiyat 1 milyon 800 bin dolar olarak belirlendi



Otoport, sadece araç almak isteyenler için değil, aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için de tasarlandı. Go-kart pisti, restoranlar, kafeler, çocuk oyun alanları, yapı market, servisler ve banka şubeleriyle aynı zamanda iş ve eğlence merkezi olacak. Araç almak isteyenlerin vakit harcamadan tek noktada işlem yapabilmeleri için noter, sigorta şirketleri ve banka şubelerinin tüketicilere büyük kolaylık sağlayacağı açıklandı. Otoport'ta yer alan mağazalar, kiralama ve satış olarak yatırımcılara sunulacak.  

Otoport'ta en ucuz galeri 130 bin dolar, en pahalısı ise 1 milyon 800 bin dolara satılıyor. Yüzde 30 peşinatla 30 ay vade uygulanıyor. 160 galerinin bulunduğu Otoport'ta şu ana kadar yüzde 30'luk satış gerçekleştirildi.
Otoport, Metin Hepgüler'in imzasını taşıyor. Galerilerin arasında duvarların olmadığı Otoport'ta ziyaretçiler binanın  bir ucundan diğer ucunu görebilecek. Dileyenler için rehberli buggy'ler hizmet verecek çünkü binadaki koridorların toplam uzunluğu üç kilometreyi buluyor.    

Otoport AVM yılın 365 günü  saat 22.00'a kadar açık olacak. Yedi katlı olarak tasarlanan AVM'de toplam 160 adet otogaleri bulunacak. Projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de E-5'in tam üzerinde 200 metre uzunluğunda vitrini bulunacak olması. Toplam 120 bin metrekarelik alana kurulacak olan projenin inşaat alanı da 120 bin metrekare olacak. Oto galerilerin alanları 84 metrekare ile 6 bin metrekare arasında değişecek. Mağazalar müşterinin isteğine göre birleştirilebilecek.

0212 875 06 07

www.otoport.com.tr

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön