28 / 03 / 2024

Ottomare Suites, En iyi çoklu rezidans kategorisinde ödül aldı! 512 bin dolara!

Ottomare Suites, En iyi çoklu rezidans kategorisinde ödül aldı! 512 bin dolara!

Ottomare Suites projesi, gayrimenkulün en prestijli yarışması 'European Property Awards'da ödüle layık görüldü. Mimarlar Workshop tarafından tasarlanan Otomare Suites, En iyi çoklu rezidans kategorisinde ödüllendirildi...



Dünyanın önemli gayrimenkul yarışması olarak ilan edilen 2011 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) sonuçları 23 Eylül'de Londra'da The Park Lane Hotel'de düzenlenen törende açıklandı.

26 farklı kategoride 21 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı International Property Awards'ın (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı European Property Awards'da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) En iyi çoklu rezidans kategorisinde Ottomare Suites projesi ödüle layık görüldü.

Sinpaş ve Barwa işbirliğiyle Aralık 2010 tarihinde inşasına başlanan Ottomare Suites, 13 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu, 1+1den 5+1e kadar uzanan 56 farklı suit seçenekleriyle toplam 355 suitten oluşuyor.

13 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Ottomare Suiteste 1+1'ler 73 ile 97 metrekare; 1,5+1ler 90 ile 96 metrekare; 3+1'ler 154 ile 163 metrekare; 3+1 dubleksler 162-166 metrekare; 4+1 dubleksler 241 ile 250 metrekare ve 5+1'ler 260 metrekare olarak tasarlandı.

Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 512 bin dolardan başlıyor ve 2 milyon  844  bin dolara kadar yükseliyor .
Kesintisiz deniz manzarasına karşı, lavanta çiçeklerinin kullanıldığı jakuzili kat bahçeleri, lüks otel hizmetleri, Türkiyede bir ilk olan ve projeye özel tasarlanan deniz limuzini hizmeti, ayrıcalıklı sosyal donatıları ve seçkin markaların yer alacağı alışveriş alanıyla Ottomare Suites projesi, İstanbulun kalbinde prestijli ve seçkin bir yaşam sunuyor.

Merkezi konumuyla dikkat çeken Ottomare Suites projesi, ayrıca Türkiyede bir ilki de gerçekleştirerek, projeye özel deniz limuzini hizmeti sunuyor. Sadece Ottomare Suites sakinlerinin kullanabileceği bu ayrıcalık ile İstanbul'un yoğun trafiği Ottomareliler için artık sorun olmayacak. İstedikleri yere hızlı ve konforlu deniz ulaşımı sayesinde daha rahat ulaşabilecekler.

Şehrin merkezinde olmasına karşın, gürültüden ve stresten uzak sakin bir yaşam sunan Ottomare Suites, standart ve özel hizmetleriyle ayrıcalık kavramını somutlaştırıyor. Kat bahçe bakımı, catering ve yemek sipariş hizmeti, 24 saat özel güvenlik, concierge hizmeti, park-vale hizmeti, helikopter kiralama, resepsiyon, seyahat, transfer ve rezervasyon, alışveriş, parti ve organizasyon hizmetleri sunarak yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Denize karşı huzurlu ve lüks bir yaşam sunan Ottomare Suites projesinin teslim tarihi ise Aralık 2012 olarak planlanıyor.

444 1974
www.ottomaresuites.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön