19 / 04 / 2024

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 Mayıs 2019 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç ve Abdurrahman Bilgiç'in "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO Yönetim Kurulu 2 Nisan 2019 tarihli kararı ile; Özak GYO'nun Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini de üstlenmiş olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin kararı değerlendirilerek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği hükümleri doğrultusunda, 2 Mayıs 2019 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim KILIÇ ve Abdurrahman BİLGİÇ'in "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 02/04/2019 tarihli kararı ile; Şirketimizde Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini de üstlenmiş olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin kararı değerlendirilerek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) hükümleri doğrultusunda, 02/05/2019 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Sayın Prof. Dr. Saim KILIÇ ve Sayın Abdurrahman BİLGİÇ'in "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verilmiştir.
Bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişleri ekte yer almaktadır. 

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Dosya için tıklayın


Geri Dön