26 / 04 / 2024

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) müteahhit şirket seçimi hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına ve de Ela Resort Quality Otelinde 2022 sezonuna yönelik yapılacak olan renovasyon çalışmalarının da Aktay Otel İşletmeleri tarafından yürütülmesine karar verildi.  

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul Eyüp' te yapılması planlanan Göktürk-2 projesinin inşaat işleri yapılan değerlendirme sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına ve de Ela Resort Quality Otelinde 2022 sezonuna yönelik yapılacak olan renovasyon çalışmalarının da Aktay Otel İşletmeleri A.Ş tarafından yürütülmesine karar verilmiştir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Geri Dön