19 / 04 / 2024

Özak GYO Kazlıçeşme arazisi için 100 milyon lira kredi aldı!

Özak GYO Kazlıçeşme arazisi için 100 milyon lira kredi aldı!

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut GYO ' nun Kazlıçeşme ' de bulunan 111 dönümlük arazisinde geliştireceği karma proje için 100 milyon lira kredi kullandı...



ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun Kazlıçeşme'de bulunan 111 dönümlük arazisinde geliştireceği proje için 100 milyon lira kredi kullandı. Yaklaşık 2 ay önce düzenlenen ihale çekişmeli geçmiş ve 4 milyar 240 milyon liralık toplam hasılat teklifiyle Özak-Yenigün-Delta iş ortaklığı kazanmıştı. 


Konut, ofis ve otellerin yer alacağı proje için, Emlak Konut GYO'ya hasılat üzerinden yüzde 37 pay yani 1 milyar 568 milyon 800 bin lira ödenecek. Arsada ticaret konut olarak belirlenen alanda iş ve alışveriş merkezleri, toptan ve perakende ticaret ofisleri, büro, konut, rezidans, özel sosyal ve kültürel tesisler yer alabilecek. Turizm-ticaret alanında otel, motel, apart otel, iş ve alışveriş merkezleri, toptan ve perakende ticaret, ofis, büro, sosyal ve kültürel tesisler, sinema, özel eğitim tesis alanı, özel sağlık tesis alanı inşa edilecek. Eğitim alanında kreş, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları yer alacak. 



Yurt Gazetesi 


Geri Dön