28 / 03 / 2024

Özak GYO, yeni turizm yatırımlarını hayata geçirecek!

Özak GYO, yeni turizm yatırımlarını hayata geçirecek!

Bünyesinde Antalya'da hizmet veren Ela Quality Resort Belek'i bulunduran Özak GYO, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Ela Quality Resort Genel Müdürü Tunç Batum, "5 ayrı projemiz var''dedi.



Bünyesinde Antalya'da hizmet veren Ela Quality Resort Belek'i bulunduran Özak GYO, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Ela Quality Resort Genel Müdürü Tunç Batum, "5 ayrı projemiz var. Birkaç tanesi önümüzdeki 2-3 yılda hizmete girecek. Öncelikle İstanbul ve İzmir'de AVM, rezidans ve otel projelerini bünyesinde barındıracak büyük hacimli karma projelere odaklandık. Ayrıca Didim ve Demre'de bulunan araziler için de çalışma yürütüyoruz. Bunların bazılan Ela markası ve kalitesinde, bazıları ise farklı uluslararası markalarla hizmet verebilecek" dedi. Sektöre dair umudu olduğunu söyleyen Batum, "Özel sektör yatırımlara devam ediyor. G20 ve Expo 2016, Antalya için ölçümlenemeyecek kadar büyük tanıtan fırsatı olacak. 2020 sonrasında turizmde çok önemli artışlar bekliyorum" dedi. 


36 ÜLKEDEN MİSAFİR 

Ela Ouality Resort Belek Genel Müdürü Tunç Batum, "Sağladığımız kişiye özel hizmet farkıyla dünyanın 36 ülkesinden misafir alıyoruz. Senede 3-4 defa gelen misafirlerimiz var" dedi 


Türkiye


Geri Dön