19 / 04 / 2024

özak gyo yatırımları

özak gyo yatırımları

Türkiye'den vazgeçmeyen yabancı yatırımcılar borsadaki düşüşü alım fırsatına çevirdi. Şirket hisse alımı yapılan firmalar arasında Özak GYO da yer aldı..

Özak GYO'nun hedefi 5 yılda 2,5 kat büyüme!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 5 yılda 2,5 kat büyümeyi hedeflediklerini açıkladı. Keresteci, 5 yıllık süreçte net aktif değerlerini 3 milyar TL’ye, kira gelirlerini ise 172 milyon TL’ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Ahmet Akbalık: Gayrimenkul alıp zarar edeni duymadım!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul fiyatlarının bugünkü konumu da yabancı açısından büyük bir cazibe yaratıyor. Bugüne kadar gayrimenkul alıp da zarar ettim diyen kimseyi duymadım. " dedi.

Özak GYO, yeni turizm yatırımlarını hayata geçirecek!

Bünyesinde Antalya'da hizmet veren Ela Quality Resort Belek'i bulunduran Özak GYO, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Ela Quality Resort Genel Müdürü Tunç Batum, "5 ayrı projemiz var''dedi.

Özak GYO Aktay Turizm Yatırımları'nı aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Aktay Turizm Yatırımları'nı aldı.

Sadun Coşkuntürk: Üç büyük şirketten biri olacağız!

Portföy büyüklüğü 850 milyon TL’ye ulaşan Özak GYO, geçen yıl halka arz edildi. Şirketin genel müdürü Sadun Coşkuntürk, hedeflerinin GYO’lar arasında üç büyük şirketten biri olmak olduğunu söylüyor....

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları borç açıklaması! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcu hakkında açıklama yaptı.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Özak GYO yatırımcı sunumu 2019!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2019 yılı ilk 9 aylık finansal sonuçlarımıza ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumunu yayınladı...

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması için çalışıyor...

Özak GYO yatırımcı sunumu 2017!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumunu yayınladı. 

özak gyo yatırımları Haberi

özak gyo yatırımları

Yabancılar, borsadaki düşüşü alım fırsatına çevirdi. Blok hisse satışlarına da ilgi gösteren yabancılar endeksin 4 bin puan düştüğü hafta yabancılar net alım yaptı.  


Türkiye'den vazgeçmeyen yabancı yatırımcılar borsadaki düşüşü alım fırsatına çevirerek, borsada endeksin yaklaşık 4 bin 100 puanla yüzde 3.8 oranında değer kaybettiği 15-22 Eylül tarihleri arasındaki haftada 71 milyon dolarlık net alım gerçekleştirdi. 


ŞİRKETLERE YOĞUN İLGİ 

Kurda dalgalanmanın azalmasının yabancı yatırımcıların ilgisini çektiğini belirten analistler, son bir ayda yapılan kurumsal hisse senedi satışlarının altını çiziyor. Bu dönemde Telia, Turkcell'in yüzde 7 hissesini satarken, TAV'ın da 13.6 milyon adet hissesi 271.1 milyon TL'ye yabancı kurumsal kurumsal yatırımcılara satıldı. 


ÖZAK GYO DA RADARDA

Geçen hafta Özak GYO'nun yaklaşık yüzde 11 hissesi 70 milyon TL bedelle satıldı. Ulusoy Elektrik'in de yüzde 10'u 58 milyon TL'ye...