19 / 04 / 2024

Özak GYO'dan Göktürk’e yeni proje!

Özak GYO'dan Göktürk’e yeni proje!

Göktürk’teki arsaları üzerinde konut projesi üreteceklerini söyleyen Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “İlk etapta 200 konutla başlayıp sonrasında etaplar halinde devam edeceğiz. Satışlara mayıs-haziranda başlamayı planlıyoruz” dedi.



Kazlıçeşme’de Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından inşa edilen Büyükyalı projesinde konut teslimleri başladı. 4.2 milyar lira değerine sahip projede yaşam nisanda başlayacak. 

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; gayrimenkul piyasasının son 2 yıldır zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Biz zor dönemde iyi bir sınav verdik. Projemizi taahhüt ettiğimiz şekliyle ve taahhüt ettiğimiz tarihte teslim ediyoruz. Toplam 1500 konutun yer aldığı projede 700 konut satıldı” diye konuştu.

FİŞEKHANE GELİYOR

150 farklı tip konuta yer verilen projenin sosyalleşme alanlarıyla da iddialı olduğundan bahseden Akbalık, proje içerisinde yer alan tarihi alanların aslına uygun olarak restore edildiğinden bahsetti. Akbalık, “Tarihi binalarda kurguladığımız konsept, 5 milyon insana hitap edecek şekilde tasarlandı. Fişekhane çatısı altında hizmet verecek markaları büyük bir titizlikle seçtik, nisanda faaliyete geçecek. Şimdiden birçok heyecan verici etkinlik, tiyatro ve konser anlaşmaları yaptık. Kültür-sanat ve eğlence alanında da önemli markalara ev sahipliği yapan Büyükyalı, sadece semt sakinlerine değil İstanbul’a da değer katacak” şeklinde konuştu. Büyükyalı’da, kültür sanattan gastronomiye, kişisel gelişimden spora kadar her alanda hizmet sunulacağından bahseden Akbalık, özel bir aplikasyonla ev sahiplerine de kişisel asistan gibi destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Yeni yatırımlar için de çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Ahmet Akbalık, İstanbul Göktürk’te ise kendi arsaları üzerinde konut projesi üreteceklerini açıkladı. Piyasa araştırması yaptıklarını ve bölgeye yoğun talep gördüklerini sözlerine ekleyen Akbalık “İlk etapta 200 konutla başlayıp sonrasında etaplar halinde devam edeceğiz. Satışlara mayıs-haziranda başlamayı planlıyoruz” dedi.

 Ahmet Akbalık: Ne yaparsan yap satar dönemi son buldu!


Geri Dön