25 / 04 / 2024

Özak Hayattepe'de faizler yüzde 0.69'a kadar indi!

Özak Hayattepe'de faizler yüzde 0.69'a kadar indi!

Özak GYO, Türkiye'de faiz artışının gündemde olduğu bir dönemde Şubat ayında özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, Özak GYO'nun Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde yeni faiz oranı yüzde 0.69 olarak belirlendi.




Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde faizler Şubat ayında yüzde 0.69'a kadar indi Özak GYO, Türkiye'de faiz artışının gündemde olduğu bir dönemde Şubat ayında özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, Özak GYO'nun Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde yeni faiz oranı yüzde 0.69 olarak belirlendi. Yeni kampanyayla fırsat yaratan Özak GYO'nun faiz oranının yanı sıra yüzde 1 KDV avantajı ile yine yüzde 1 peşinat ve 120 aya varan vade avantajları da sürüyor.


YÜZDE 15 İNDİRİM 

Ayrıca Hayat Tepe'de sınırlı sayıda daire tiplerinde yüzde 15 indirim seçeneği de sunuluyor. Bayrampaşa'nın modern yüzü olan Hayat Tepe projesi, üçgen mimari özelliğiyle 'Mutluluk Mimarisi' olarak tanımlanıyor. "Hayata Tepeden Bakın" sloganıyla Özak Hayat Tepe Bayrampaşa'da 32 bin metrekare alan üzerinde alışveriş vadisinin içinde yer alıyor. İkisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan üçgen mimari tasarımı ile 40 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen projede, 1+0'dan 4+1'e kadar değişen seçenekleri ile toplam 546 daire bulunuyor. Projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve basketbol salonu ile daire sahiplerinin 12 ay bu faaliyetlerden yararlanması sağlanıyor. 


YAŞAM MERKEZİ 

Proje ayrıca fıtness, spa, pilates-yoga, sauna-buhar odaları, kafeterya, çocuk kulübü, kış bahçesi, koşu parkuru ve anfı tiyatrosuyla da yaşamın yeni merkezi olmayı hedefliyor. 


Posta


Geri Dön