29 / 03 / 2024

Ozan Balaban: Türkiye'de kalıcı olarak varız!

Ozan Balaban: Türkiye'de kalıcı olarak varız!

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi durumunda olduğuna dikkat çekti. Türkiye'de uzun soluklu ve yüksek katma değer yaratan bir şirket olma hedefi ile yatırımlarımıza devam edeceğiz...






TÜRK gayrimenkul sektörünün özellikle son 10 yılda kayda değer biçimde öne çıkarak yatırımcılar için giderek daha cazip fırsatlar sunar hale geldiğini söyleyen Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi durumunda olduğuna dikkat çekti. Balaban "Ben Mütekabiliyet Yasası'nı Türkiye için olmazsa olmaz gelişmelerden bir i olarak görüyorum. Türkiye, Körfez ülkeleri, Rusya ve Eski Sovyet Cumhuriyetleri'nin yanı sıra, sürpriz olarak Asya'dan da müşteri alabilir. Ayrıca Çin'de de inanılmaz bir nakit akışı var. Bu para Türkiye'ye gelebilir" dedi. 



KATMA DEĞER YARATACAĞIZ 


Balaban şöye devam etti: "İnşaat sektörünün bu yılı yüzde 6 civarın büyümeyle tamamlaması beklenirken; cumhurbaşkanlığı seçimi başta olmak üzere siyasal istikramı bozulmaması kaydıyla sektörün 2014 yılında yüzde 6-7 büyümeyi yakalaması öngörülüyor. Emaar Türkiye olarak, 2013 önemli adımlar attığımız bir yıl. Türkiye'deki ilk projemiz olan Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nde yaşamın başlamasının ardından 2012 Aralık ayı itibariyle Çamlıca'daki Emaar Square projemizin yatırımına başladık ve kısa bir sürede 430 konut satışım gerçekleştirdik. Ayrıca Emaar Türkiye olarak amacımız İstanbul'un en yüksek, en büyük projesini yapmak değil, en nitelikli projelerine imza atmak. Türkiye'de uzun soluklu ve yüksek katma değer yaratan bir şirket olma hedefi ile yatırımlarımıza devam edeceğiz." 



Star İletişim Teknoloji Emlak 


Geri Dön