20 / 04 / 2024

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 



Geçtiğimiz aylarda Star'da ekranlara gelmeye başlayan, başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında söz konusu yalıyı kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

İstanbul Boğazı’nın incisi yalılar, dizilere sıklıkla set oluyor. Bazı yalılar o kadar görkemli ki senaryo bazen geri planda kalıyor, başrolü yalı kapıyor!

Özcan Deniz in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz’in yeni dizisindeki yalı da görkemiyle izleyenleri hayran bıraktı. Herkesin merak ettiği o yalının kime ait olduğunu öğrendim.

Yalı meğer, 600 milyon dolarlık servetiyle geçen yıl Türkiye’nin en zengin 57’nci kişisi olan Yalçın Sabancı’nınmış! YaSa Holding’in patronu Yalçın Sabancı, aynı zamanda Türkiye’nin emlak krallarından.

Boğaz kıyısındaki yedi yalının sahibi olan Sabancı, Özcan Deniz’i kıramayarak Beylerbeyi’ndeki yalısında çekim yapmasına izin vermiş. Bu yalıyı görür görmez çok beğenen Deniz’in, Yalçın Sabancı’yı ikna etmek için çok uğraştığı da gelen bilgiler arasında...

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!


Geri Dön