19 / 04 / 2024

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.



2018'de Feyza Aktan ile dünya evine giren Özcan Deniz, 2019 yılının Mayıs ayında tek celsede ayrılmıştı. Bu evlilikten Kuzey adından bir erkek çocukları olan Aktan ve Deniz, yeniden birleşti. 

Özcan Deniz Zekeriyaköy den yeni villa aldı!

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; herkes yeniden nikah masasına oturacaklarını düşündüğü Özcan Deniz ve Feyza Aktan, çocukları Kuzey'in velayeti için mahkemelik oldu. İkili, evli kaldıkları dönem içerisinde Zekeriyaköy'de bulunan villada oturuyordu. Özcan Deniz, evi eski eşine bırakarak ayrılmıştı. Ardından eşinin bu evden çıkmasını isteyen Özcan Deniz, olumsuz cevap gelmesiyle eşine evini boşaltması için bir dava daha açmıştı.

Özcan Deniz Zekeriyaköy den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen ve her fırsatta bunu sosyal medya paylaşımları ile gösteren Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de başka bir siteden villa satın aldığı iddia edildi. Lüks villa için 12 milyon lira ödeme yapan Özcan Deniz, yeni evine taşınmak için hazırlıklarını tamamlıyor. 

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!


Geri Dön