23 / 04 / 2024

Özderici GYO sermayesini 500 milyon TL'ye çıkarıyor!

Özderici GYO sermayesini 500 milyon TL'ye çıkarıyor!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kayıtlı sermaye tavanı olan 250 milyon TL'ye ulaştı ve kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verildi...



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavan artırımı hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO'nun ödenmiş sermayesi; Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ile Sermaye Piyasası Mevzuatı'nın ilgili hükümlerine uygun olarak tescil ve ilan işlemleri tamamlanarak Kayıtlı Sermaye Tavanı olan 250 milyon TL'ye ulaşmıştır. Kayıtlı Sermaye Tavanının 500 milyon  TL'ye yükseltilmesine, bu maksatla Esas Sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin tadil edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Ticaret Bakanlığına başvuru yapılmasına, anasözleşme değişikliğine ilişkin gerekli onayların alınmasını müteakip, Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımının yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına, gerekli işlemlerin yürütülmesi hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine, katılanların oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 13.11.2019 tarih 201 nolu Yönetim Kurulu Toplantısında;

Şirketimizin ödenmiş sermayesi; Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ile Sermaye Piyasası Mevzuatı'nın ilgili hükümlerine uygun olarak tescil ve ilan işlemleri tamamlanarak Kayıtlı Sermaye Tavanı olan 250.000.000 TL'ye ulaşmıştır. Kayıtlı Sermaye Tavanının 500.000.000 TL'ye yükseltilmesine, bu maksatla Esas Sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin tadil edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Ticaret Bakanlığına başvuru yapılmasına, anasözleşme değişikliğine ilişkin gerekli onayların alınmasını müteakip, Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımının yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına, gerekli işlemlerin yürütülmesi hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunulur.

Dosya için tıklayın


Geri Dön