29 / 03 / 2024

Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi!

Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi!

Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 'de 40 bin metrekare kiralanabilir alan, 145 adet mağaza bulunuyor. AVM, İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.




ÖzdilekPark; 140 adet mağaza, Özdilek Hipermarket, 3 bin 200 metrekare ortak teras alanı, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinetime sinemaları ve 1500 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanından oluşuyor.


Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor.Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi hakkında bilgi vermeden önce AVM hakkında bilgi verelim.


Levent Özdilek AVM 'de toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. 145 adet mağazadan oluşan Özdilekpark Levent AVM'de 3 adet yük ve servis asansörü, ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak üzere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yürüyen merpen yer alıyor.


ÖzdilekPark Levent’te Büyükdere Caddesi üzerindeki Özdilek Center içerisinde yer alıyor.  Özdilek Center’da aynı çatı altında ÖzdilekPark AVM’in yanı sıra, yaklaşık 3.000 beyaz yakalı çalışanıyla River Plaza ve 5 yıldızlı, 389 odalı, birçok konferans-toplantı salonu bulunduran uluslararası oteller zinciri Wyndham Grand Otel de yer alıyor. 


Özdilekpark Levent AVM açılış tarihi

Özdilekpark AVM açılış tarihi 11 Eylül olarak belirlendi. 



Özdilekpark Levent AVM ulaşım  bilgisi, Özdilekpark AVM nerede?

Şişhane-Hacıosman metro hattına direkt bağlantısı sayesinde hava koşullarından etkilenmeden AVM ziyaretçilerinin Özdilekpark’a ulaşabilme imkanı var. Ayrıca, inşaatı devam etmekte olan Levent-Hisarüstü metro hattının ilk durağı bu noktada planlanıyor. Toplu taşımanın merkezinde bulunmasının yanı sıra, her iki boğaz köprüsü ve çevre yoluna kolayca bağlantısı bulunmakta.




Geri Dön