25 / 04 / 2024

Özge Yapı'dan prefabrik yapı hizmeti!

Özge Yapı'dan prefabrik yapı hizmeti!

Özge Yapı A.Ş. pandemi döneminde de ürünleriyle öne çıkıyor. Bireysel ihtiyaca yönelik olarak ileri teknoloji ile üretilen prefabrik yapılar haricinde yurt içinde olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinde sağlık konteynerleri ve prefabrik hastane ürünleriyle de tercih ediliyor.



Özge Yapı A.Ş. bugün 6 kıtada 100’e yakın ülkeye ürünlerini ihracat etmekte olup; gerek yurt içinde gerekse yurt dışında revir, dezenfekte konteynerleri, hastane, poliklinik, karantina hastanesi gibi üniteler, tekli ve birleşimli konteynerler veya hafif çelik yapılar yapıyor. Bu ürünler; uzun ömürlü olması,  ekonomik olması, hızlı ve kolay kurulabilmesi, insan sağlığına zararlı maddeler içermemesi ve kolay taşınabilir özellikleri ile sağlık sektörünün de vazgeçilmezleri haline geliyor.

Özellikle pandemi döneminde öne çıkan sağlık konteynerleri; her türlü ek hizmet binası, triyaj, ön poliklinik, ultrason odası, dezenfekte bölümü olarak kullanılabiliyor ve çok kısa bir sürede toplum sağlığını korumak için hizmet veriyor. Özel olarak tasarlanan konteynerler, istenirse bütün halde veya flatpack paket olarak dünyanın her yerine nakil edilebiliyor. Sürdürülebilir üretim mantığı ile çevre dostu malzemelerden tasarlanan bu özel sağlık konteynerleri her türlü iklim koşulunda güvenle kullanılıyor.
 


Geri Dön