24 / 04 / 2024

Özlem Cavlak kimdir?

 Özlem Cavlak kimdir?

Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazanan Özlem Cavlak kimdir? Özlem Cavlak, bugün hangi firmada mimari çalışmalarına devam ediyor? İşte Özlem Cavlak ve mimari projeleri..



Özlem Cavlak kimdir?

Özlem Cavlak, 1982 yılında Kırşehir’de doğdu. ilk orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra; Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünden birincilik ile mezun oldu. 


Ulusal mimari yarışmalarda görev aldı ve çeşitli ödüller kazandı. Çalışmalarını halen kurucusu olduğu Kanat Mimarlık’ta sürdürmektedir.


Kanat Mimarlık

Kanat Mimarlık, ön konsept aşamasından, planlama, yapım, tamamlama aşamasına kadar tüm safhalarda etkin rol alarak mimarlığı yaşam biçimi edinmiş bir ekipten oluşur. Mimari, iç mimari , kentsel tasarım ve mühendislik bilimlerini bir bütün olarak değerlendiren; disiplinler arası koordinasyon, bütçe ve iş programını projenin tüm kademelerinde titizlikle uygulayan, tasarım ve uygulama ofisidir. 


İnsan ve çevre odaklı; sürdürülebilir yüksek verimlilikte, sağlıklı ve işlevsel yapılar tasarlamayı amaç edinmiş , her proje için kullanıcı istekleri ve mevcut durumu değerlendirerek talep edilen ihtiyaç programlarını dikkate alarak, bu bilgileri çevre koşulları ve projenin çevre içerisindeki rolü ile birleştirir.


Kanat Mimarlık iletişim

Barbaros Mh. Fesleğen Sk. Uphill Court Towers 

AB-1 Blok K:11 D:61 Ataşehir / İstanbul

0216 688 1990

0216 688 4990

[email protected]






Geri Dön