28 / 03 / 2024

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.



Özlem Posbaşoğlu, 1894 Strazburg Fransa doğumlu genç bir girişimci. Ekonomist'te yer alan habere göre 12 yol kadar sağlıklı zayıflama, kilo verme ve bölgesel zayıflama alanlarında hizmet veren Özlem Posbaşoğlu, bu konuda yurt içi ve yurt dışında çeşitli ödüller aldı.  Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.

Franchise koşulları ne? 


Imperial şubesi açmak için yoğun franchise başvurusu aldıklarından söz eden Posbaşoğlu  isim hakkının 150 bin Euro olduğunu; bununla beraber açılacak merkezin işlem oda sayısı ve metrekare büyüklüğüne göre yatırım maliyetlerinin değişebileceğini beliriyor. Posbaşoğlu, şöyle devam ediyor: "Minimum 2 cihaz bulunması gerekiyor; bunun da yatırım maliyeti ortalama 48 bin Euro+KDV. Ayrıca Imperial'e ait özel tasarım tabele ve banko da bulunması gerekiyor. Bunlar da ortalama 100 bin TL gibi bir maliyete sahip. Her merkezin aynı mimaride bulunması gerekiyor ve bu konuyu da mimarımız yönetiyor, tek tek ilgileniyor. Şayet merkezin açılacağı yerde bununla ilgili bir tadilat gerekirse de mimarımız buna göre ayrıca bir bütçe çıkarıyor"


Geri Dön