26 / 04 / 2024

Özsoy İnşaat'ın akıllı evlerine yenileri eklenecek!

Özsoy İnşaat'ın akıllı evlerine yenileri eklenecek!

Eskişehir'de hayata geçirdiği akıllı ev projeleriyle sektörde dikkat çeken Özsoy İnşaat, 2014 yılında lüks akıllı ev konseptli projelerine yenilerini ekleyecek. Akıllı evlerde evin içindeki elektriğe bağlı olan her şeye tek bir tuşla hükmedilebiliyor....




Eskişehir'de hayata geçirdiği akıllı ev projeleriyle sektörde dikkat çeken Özsoy İnşaat, 2014 yılında lüks akıllı ev konseptli projelerine yenilerini ekleyecek. İnşaat sektöründe Eskişehir'in sayılı firmaları arasında yer alan Özsoy İnşaat' ın 1992 yılında kurulduğunu anlatan Özsoy İnşaat firma sahibi Ahmet Özsoy, 2005 yılından bu yana toplam alanı 154 bin 33 metrekare olan, bin 322 daire ve beş iş merkezi inşa ettikleri bilgisini verdi. 


2013 yılında farklılaşma adına akıllı ev konsepti ile marka yapılar ortaya koyduklarını anlatan Özsoy, önümüzdeki yıl da lüks akıllı ev konseptli projelerine devam edeceklerini kaydetti. 


Özsoy, projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi: "Eskişehir'de şehir planlamasının en iyi uygulandığı Batıkent Mahallesi'nde kurduğumuz yüzde 70 yeşil alana sahip Garden Life akıllı evlerinde, 7/24 güvenlik hizmeti ile akıllı ev sisteminin sağlamış olduğu yangın, doğalgaz, su baskını ve hırsız alarm sistemi yer alıyor. Evin içindeki elektriğe bağlı olan her şeye tek bir tuşla hükmedilebiliyor. 


Mesela aydınlatma sistemi ile istediğiniz ışığı oturduğunuz yerden açıp kapatabilecek, müzik sisteminizi yönetebileceksiniz. 


Kombinizi veya klimanızı uzaktan erişim özelliği ile kontrol edebilecek. Siz evde yokken bile eviniz istediğiniz sıcaklıkta kalacak. Perde otomasyonu ile istediğiniz zaman perdelerinizi açıp kapatabileceksiniz. 


Alarm sistemleri ile eviniz her zaman kontrol altında olacak, evinizde olup biten her şeyi takip edebileceksiniz ve bunların hepsini evinizdeki tek bir kumanda ile yapabilirsiniz. Akıllı evler için özel kurulan görüntülü interkom özelliği ile site içindeki diğer daireler ve güvenlikle irtibata geçebileceksiniz." 


Ticari Hayat


Geri Dön