16 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.



 Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Esenyurt, yatırımcısına pek çok avantaj sunduğunu aktaran Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "800 bine ulaşan nüfusu, gelişen alt yapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt, pek çok insanın tercihi haline geldi. İstanbul geneline bakıldığında inşaatların ortalama metrekare fiyatları 5 bin ile 10 bin lira arasında değişirken Esenyurt'ta bu rakam 3 bin ile 4 bin liraya iniyor. Fiyat avantajının yanı sıra Esenyurt ulaşım imkanlarıyla da yatırımcısının ilgisini çekiyor. Tüm bu özellikler tabii ki bizim de satışlarımızı kolaylaştırıyor" diye konuştu. Beş projelerinden biri olan Nlogo, Ncadde Ottoman ve Ncadde Agora'nın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta inşa edildiğini kaydeden Özyurt, diğer projelerinden lCoastal City Büyükçekmece'de, Nüve Bahçeşehir ise Bahçeşehir'de inşa edildiğini belirtti. 


Üç proje 2017'de, biri bu yıl teslim ediliyor 


Projelerinin genel özelliklerinden bahseden Tamer Özyurt, Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'un, toplam üç etaptan ve yedi blokta 2 bin 679 daireden oluştuğunu kaydetti. İlk etabı geçen yıl satışa çıkan ve büyük ilgi gören Nlogo İstanbul'un şu anda ikinci etabının satıldığını aktaran Özyurt, "Her etapta 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. 


Projede konutların yanı sıra sakinlerine alışveriş keyfi sunan ve içinde 100'den fazla dükkanın bulunacağı Cadde İstanbul da yer alıyor. Fiyat aralığı 142 bin ile 900 bin TL arasında değişen Nlogo'nun tüm etapları Aralık 2017'de teslim edilecek" dedi 


Esenyurt'ta inşa edilen bir diğer projeleri olan Ncadde Ottoman'ın ise 68 bin 940metrekare inşaat alanı bulunduğunu kaydederek, "Ncadde Ottoman, A blokta 1+0,1+1, 3+1 ve 4+1 ofislerden, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 full eşyalı suit residence dairelerden oluşuyor. Geniş bir karşılama lobisi ve sekreterya hizmetine sahip Ablokta 168 adethome-ofis, zemin katında 20 adet ticari mağaza konumlandırılmış. B blokta ise 249 adet full eşyalı suit residence daire ve 11 adet ticari mağaza yer alıyor. Oldukça geniş tasarlanan lobi alam ile dikkat çeken residence konseptli blokta, resepsiyon hizmeti de sunulacak. Fiyat aralığı 258 bin ile 2 milyon TL arasında değişen Ncadde Ottoman, Haziran 2018'de teslim edilecek" diye konuştu. 


Ncadde Agora ile iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor


Esenyurt'ta inşa edilen Ncadde Agora'nın, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekide tasarlandığını belirten Özyurt, rezidans dairelerden oluşan Ncadde Agora'da 1+0,1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet home ofis bulunduğunu, fiyat aralığı 294 bin lira ile 600 bin TL arasında değiştiğini söyledi. Tamer Özyurt, Ncadde Agora'da teslimin ise, 2017 yılının ilk aylarında gerçekleşeceğini açıkladı. 


Büyükçekmece - Gürpınar'da inşa edilen 1Coastal City'in ise, üç blokta 208 daireden oluştuğunu belirten Özyurt, "Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler yer alıyor. 

Deniz manzarası sunan projede fiyat aralığı 240 bin lira ile 2 milyon 750 bin TL arasında. lCoastal City, Aralık 2016'da teslim edilecek" dedi. Bahçeşehir'de inşa edilen Nlive Bahçeşehir, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluştuğunu anlatan Özyurt şöyle devam etti: "Projede, daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak altı adet ticari alan bulunuyor. Nlive Bahçeşehir'de 1+1 daireler yer almıyor. En küçük dairelerin 2+1'den başladığı projede, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlara yer verildi." 



Geri Dön