29 / 03 / 2024

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Özyurtlar, Ukra İnşaat ve toprak sahipleriyle masaya oturdu!

Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi. Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığı ve inşaatın kısa sürede başlayacağı bildirildi...




Esenyurt'taki imar krizi ile sık sık gündeme gelen Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlara müjdeli haber geldi.


Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imzanın atıldığını ve inşaatın kısa sürede başlayacağını bildirdi.


İşte UKOM tarafından yapılan o açıklama:


Sayın UKOM komşularımız;

Bugün Özyurtlar ve bazı toprak sahipleri ile yapılan toplantı sonucunda ilk imza atılmıştır. Toprak sahiplerinden Adem Orakçı beyin attığı ilk imzanın diğer toprak sahipleri tarafından da en yakın zamanda atılıp bu sürecin kısa sürede tamamlanarak inşaatın başlaması temennimizdir.

Bilgilerinize


Parasının ödedikleri evlere bir türlü kavuşamayan Ukra City mağdurları önce Ukra City satış ofisi önünde çadır kurarak açlık grevine başlamışlar sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak sıkıntılarını dile getirmişlerdi. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön