29 / 03 / 2024

PAGEV üyelerine Sunay Akın'dan Mahya Işıkları!

PAGEV üyelerine Sunay Akın'dan Mahya Işıkları!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), geleneksel iftar yemeğinde üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Renaissance Polat İstanbul Hotel 'deki iftarda Sunay Akın, 'Mahya Işıkları' ile izleyenleri eski rama



 

Plastik sektörünün temsilcisi Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), geleneksel iftar yemeğinde üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Renaissance Polat İstanbul Hotel 'de düzenlenen iftara katılan Sunay Akın, iftar sonrası yaptığı “Mahya Işıkları ” sunumuyla izleyenleri eski ramazanlara götürdü.

Plastik sektörünü buluşturan iftar yemeğinde konuşma yapan PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uysal, PAGEV 'in mevcut faaliyetlerinden bahsetti. Vakıf olarak yurtdışı fuarlara çok önem verdiklerini belirten Uysal, sektörün dünyaya açılmasını sağlayan bu fuarlarla ilgili de devamlı çalıştıklarını, sektöre katkı sağlayacak yeni fuarlar araştırdıklarını söyledi. Uysal, Almanya 'daki K Fuarı gibi bilinen önemli fuarların dışında yeni yerlere açılarak Türk plastik sektörünün başarılarını arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

PAGEV Başkanı 'nın konuşmasının ardından sahneye davet ettiği Sunay Akın, PAGEV üyelerine keyifli anlar yaşattı. Eski ramazanları ve ramazan aylarında minareler arasında kurulan mahya ışıklarının hikayesini anlatan Akın, herkesin kalbine ve ruhuna ulaştı.

 


Geri Dön