19 / 04 / 2024

Paladyumda büyük sarsıntı! Paladyum fiyatları yerle bir oldu...

Paladyumda büyük sarsıntı! Paladyum fiyatları yerle bir oldu...

Paladyum fiyatları bugün de değer kaybetmeye devam ediyor. 1900 dolar seviyelerinde işlem gören paladyum ons fiyatı 1825 dolara kadar geriledi. Peki paladyum gram fiyatı ne kadar oldu? İşte paladyum gram fiyatı 13 Haziran 2022...



Paladyum bugün değer kaybeden kıymetli metaller arasında yerini aldı. Paladyumun ons fiyatı bugün 1825 dolar oldu. Paladyumdaki ani iniş ve çıkışları merak edenler paladyumu yakından takip ediyor.

Paladyumda büyük sarsıntı! Paladyum fiyatları yerle bir oldu...

Paladyum ons fiyatı bugün yüzde 5,43 değer kaybetti. Paladyum fiyatları resmen yerle bir oldu. Rekor seviyelere kadar yükselen paladyum  fiyatları 1900 seviyelerinde 1800'lü seviyelere düştü.

Peki paladyumun gram fiyatı ne kadar? Pladyum gram fiyatı kaç dolar oldu? İşte son dakika paladyum fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön