27 / 04 / 2024

Nidapark Küçükyalı'da 0.59 vade farkı fırsatı!

Nidapark Küçükyalı'da 0.59 vade farkı fırsatı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Küçükyalı

Tahincioğlu imzası ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, yeniliklerine devam ediyor. Nidapark Küçükyalı projelerinde, 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor...



Nidapark Küçükyalı’da 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin satışının devam ettiği projede yenikler devam ediyor.

Konutlar ve ofis kulelerinin bir arada olmasıyla, çalışma alanları ve yaşam alanları birbirine yakın hale getiren proje Palladıum markası ile anlaşarak, Palladıum Cadde Küçükyalı ile şehrin en gözde buluşma alışveriş merkezini hizmete sunuyor.

Palladium Cadde Küçükyalı şehrin yeni buluşma noktası

Nidapark Küçükyalı projesinde, Palladıum Cadde Küçükyalı yer alıyor. Projenin merkezinde bulunan 350 metre uzunluğundaki cadde; tanınmış restoran, mağaza ve kafelerle, hem proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyor.

Küçükyalı'nın, Nidapark Küçükyalı projesi ile yepyeni bir alışveriş caddesi oluyor. 350 metrelik Palladıum Cadde Küçükyalı’dan metroya doğrudan ulaşım sağlanıyor.

Projede, konutların iç tasarımı 1. sınıf malzemeler kullanılarak yapıldı ve tüm dairelerin teslimi yaşamaya hazır şekilde gerçekleştiriliyor.

Nidapark Küçükyalı'da her etaba ayrı özel sosyal tesisler, yürüyüş ve koşu yolları, açık yüzme havuzları ve fitness salonları bulunuyor.

Geniş ve ferah peyzaj alanları, dekoratif havuzlar çevre dostu projeleriyle Nidapark Küçükyalı'da sürdürülebilir bir yaşam hedefleniyor.

Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 vade farkı

Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projelerinde 120 ay vadede yüzde 0,59 vade farkı, peşin ödemelerde ise 60 ay vadeli 0 vade farklı ile ödeme planı sunuyor.

Nidapark Küçükyalı projesi fiyat listesi

1+1 daireler: 753 bin TL ile 1 milyon 46 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

2+1 daireler: 1 milyon 294 bin TL ile 1 milyon 750 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

3+1 daireler: 1 milyon 975 bin TL ile 2 milyon 246 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Web sitesi: www.nidaparkküçükyalı.com 

Tel: 444 4 846


projeye sor



Geri Dön