29 / 03 / 2024

Nidapark Küçükyalı'da yüzde 23 indirim fırsatı!

Nidapark Küçükyalı'da yüzde 23 indirim fırsatı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Küçükyalı

Maltepe'de yükselen Nidapark Küçükyalı projesinde cazip ödeme kampanyası başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor.



Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Projede Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları bulunuyor. 

İstanbul Avrupa Yakası'nın Maltepe ilçesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari ünitelerin yer aldığı geniş alışveriş caddesi bulunuyor. 

Denize karşı konumlandırılan LEED sertifikası adayı Nidapark Küçükyalı projesinin içerisinde alışveriş caddesi, dekoratif havuzlar, açık yüzme havuzları ve koşu yolları yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı projesinde cazip ödeme kampanyası başladı. Yıl sonuna kadar geçerli kampanyada peşin ödemelerde yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nidapark Küçükyalı ödeme planı:
Peşin alımda yüzde 20 indirim ya da 24 ay 0 vade farkı
Yüzde 10 peşinatta: 60 ay 0 vade farkı ya da 180 ay 0,79 vade farkı
Yüzde 30 peşinatta: 24 ay 0 vade farkı ya da 60 ay 0 vade farkı

NİDAPARK KÜÇÜKYALI KINALI
3 bloktan meydana gelen Nidapark Küçükyalı Kınalı etabında; 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenkleri bulunuyor. Etabın içinde kendi fitness salonu, sosyal tesisler, açık havuz, güneşlenme terasları ve kafeterya yer alıyor.

NİDAPARK KÜÇÜKYALI BURGAZ
4 bloktan meydana gelen Nidapark Küçükyalı Burgaz’da daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.  328daireden oluşan proje yürüyüş ve koşu yolları, fitness salonu, açık havuz ve güneşlenme teraslarına sahip.

NİDAPARK KÜÇÜKYALI HEYBELI
Alışveriş caddesi üzerinde yer alan Heybeli etabında daireler  2+1 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.  Projenin terasında yer alan açık havuz ve özel spor alanları ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

NİDAPARK KÜÇÜKYALI SEDEF
2 bloktan meydana gelen etapta 329 daire bulunuyor.  1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin bulunduğu etaba özel planlanmış sosyal tesisler, açık havuz, güneşlenme terasları, fitness salonu vekafeterya bulunuyor.

NİDAKULE KÜÇÜKYALI
4 ofis kulesinden meydana gelen Küçükyalı etabında ofis standartlarına uygun olarak tasarlanan ve kurgulanan kuleler, karma projenin içinde bulunuyor.

NİDAPARK KÜÇÜKYALI CADDE
Nidapark Küçükyalı projesinin içerisinde geniş bir cadde alanı yer alıyor. 350 metre uzunluğundaki cadde mağaza, restoran ve kafelerden oluşuyor.

Nidapark Küçükyalı iletişim
Adres: Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No:113 Maltepe / İstanbul

Tel: 444 4 846 

Web: http://www.tahincioglu.com/projeler/kucukyali-projesi/


projeye sor



Geri Dön