23 / 04 / 2024

Palladium ve Mavikent'in satışını Re/Max-Mega yapıyor

Palladium ve Mavikent'in satışını Re/Max-Mega yapıyor

Re/Max-Mega, Tahincioğlu Holding'in inşaat projeleri ve gayrimenkullerinin yetkili satıcısı oldu



Re/Max-Mega, Tahincioğlu Holding'e bağlı Nida İnşaat'ın gerçekleştirdiği projelerin yetkili satıcılığını yürütüyor. Palladium Residence ve Mavikent Sitesi'nin satışı Re/Max-Mega tarafından gerçekleştiriliyor. Palladium Residence'daki son 3 daire satışı için Re/Max-Mega müşterilerinden komisyon almıyor. 

Faaliyetlerini her geçen gün daha da genişleten Re/Max-Mega, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı  hizmetlere yenilerini eklemeye devam ediyor. Tahincioğlu Holding'e bağlı Nida İnşaat'ın gerçekleştirdiği projelerdeki yetkili satıcılığı Re/Max-Mega tarafından Genel Koordinatörler Okan Erke ve M. Serkan Orhan yönetiminde gerçekleşiyor. Bu çerçevede Re/Max-Mega, Palladium Residence ve Mavikent Sitesi'nin satış ve kiralama işlemlerini üstlenmiş bulunuyor.

25. yılını dolduran Tahincioğlu Holding'e bağlı Nida İnşaat, ülke çapında geniş kapsamlı projelere imza atmış bir firma olarak öne çıkıyor. Bu projeler arasında Palladium Residence ve Alışveriş Merkezi, Büyük Efes Oteli (Swissotel İzmir), Nida Kule Kozyatağı İş Merkezi, Kent Gıda'nın Fabrikaları ve Depoları, Mavikent Sitesi, Sarıyer Demirciköy Nida Park Evleri yer alıyor.

Palladium Residence ve AVM projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul, Gençoğlu ve Nora Yapı'nın bir ortaklığı olan Kozken tarafından hayata geçirildi. Proje, Y. Mimar Dr. Ender Ergün'ün mükemmellik anlayışı ve Türkiye'ye birçok prestijli yapı kazandırmış bulunan Nida İnşaat'ın uzmanlığıyla inşa edildi. Palladium Residence sakinlerinin sinemaya gitmek, şık bir restoranda yemek yemek ya da alışveriş yapmak için hemen yanlarındaki Palladium Alışveriş Merkezi'ne geçmeleri yeterli oluyor. Bu konforlu ayrıcalık sayesinde yaşam kolaylık ve keyif kazanıyor.

Terasta ise hem dev bir bahçe hem de size özel bir spor, sağlık ve yaşam kompleksi Palladium Residence sakinlerini bekliyor. 360 derecelik benzersiz bir İstanbul manzarası da cabası. 32 katlı bir Residence kulesi ve Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezinden oluşan Palladium projesi, 27 katta ve farklı tiplerde 94 daireyle sizi özlediğiniz hayata davet ediyor. 167 metrekare ile 525 metrekare arasında değişen daireler 3+1, 4+1 ve 5 +1 (penthouse) olarak satışa sunulmuş bulunuyor. Proje kapsamında residence hizmeti olarak 24 saat lobby resepsiyon ve teknik servis bulunuyor. Palladium Residence'daki son 3 dairenin fiyatları 530.000 dolar ile 750.000 dolar arasında bulunuyor. Projenin yetkili satıcısı olan Re/Max-Mega, satılık olan Palladium Residence daireleri için müşterilerinden komisyon almıyor.


Geri Dön