25 / 04 / 2024

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers bilgilendirme toplantısı bugün!

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers bilgilendirme toplantısı bugün!

Fikirtepe Eğitim Mahallesi'nde anlaşma yaptığı arsa malikleriyle kalan imzaların tamamlanması ve vadettiği proje hakkında Palmadoro May İnşaat bugün Kadıköy Hilton Doubletree Otel'de bir sunum ve bilgilendirme toplantısı düzenliyor...



Palmadoro May İnşaat yönetim kurulu üyelerinden Orhan Ekşi ve Sinan Ekşi tarafından yapılan özel açıklamada, Dubaili ortakları ile ciddi bir proje çizimi gerçekleştirdiklerini ve bu projenin vatandaşlara sunumu başta olmak üzere proje adası içerisinde kalan parseller ile de anlaşmak için bir toplantı tertip ettiklerini söylediler.


Yapılan açıklamanın devamında, Fikirtepe'de Muratpaşa Caddesi Postane ve patika sokakaları arasında kalan trafik adamızdaki 3061,3062,3063 Nolu adalarla ilgili, Moda Doubletree Hilton Otel'de Yapacağımız ve projemizi tanıtacağımız sunum ve bilgilendirme toplantısına tüm arsa maliklerini beklediklerini belirtmekteler.


Palmodoro May yaptığı özel açıklamada proje ismini de Velvet Towers olarak değiştirdiklerini ve toplantıya katılacak vatandaşlar için Fikirtepe Ofisi önünde saat 14:30 da servis kaldırılacağını söylediler.


Elde ettiğimiz bilgilere göre Palmadoro May İnşaatın Arap ortağı ile hayata geçirmeyi planladığı Welvet Towers Proje adası tüm imzaların tamamlanması sonrasında yollarla beraber 31 dönüm yollar hariç 24 dönüm büyüklüğe sahip.


Toplantı Tarihi: 11 Ekim 2015

Saat: 15:00 - 18:00 arası

Toplantı Adresi : Caferağa Mahallesi Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy


Fikirtepe Haber


Geri Dön