26 / 04 / 2024

Palmadoro May İnşaat basın tıplantısı

Palmadoro May İnşaat basın tıplantısı

Fikirtepe Eğitim Mahallesi'nde anlaşma yaptığı arsa malikleriyle kalan imzaların tamamlanması ve vadettiği proje hakkında Palmadoro May İnşaat bugün Kadıköy Hilton Doubletree Otel'de bir sunum ve bilgilendirme toplantısı düzenliyor...

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Resul Kılıç tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseliyor! İşte 25 Mayıs 2022 güncel demir fiyatları

İnşaat malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin tonu 400 lira yükseldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel inşaat demir fiyatları 25 Mayıs 2022...

İnşaat sektöründe indirim coşkusu var! Demir fiyatlarına bugün yine indirim geldi! Güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022

İnşaat sektörünün gündeminde bugün yine indirim var. İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden demirin ton fiyatına bugün 100 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte  güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022.

İnşaat sektörünün gündemine zam haberi bomba gibi düştü!  Demir ve Çimento fiyatlarına zam bekleniyor!

İnşaat sektörü 2022 senesine demir ve çimento fiyatlarına gelen fahiş zamlarla giriş yaptı. zam haberleri gündeme bomba gibi düşerken mayıs ayında demir fiyatlarına peş peşe indirimler geldi. Fakat bugün sektör zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir ve beton fiyatlarına zam mı geliyor?

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Uygun tarafından kuruldu.

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Yakup Kantar tarafından kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Palmadoro May İnşaat basın tıplantısı Haberi

Palmadoro May İnşaat basın tıplantısı

Palmadoro May İnşaat yönetim kurulu üyelerinden Orhan Ekşi ve Sinan Ekşi tarafından yapılan özel açıklamada, Dubaili ortakları ile ciddi bir proje çizimi gerçekleştirdiklerini ve bu projenin vatandaşlara sunumu başta olmak üzere proje adası içerisinde kalan parseller ile de anlaşmak için bir toplantı tertip ettiklerini söylediler.


Yapılan açıklamanın devamında, Fikirtepe'de Muratpaşa Caddesi Postane ve patika sokakaları arasında kalan trafik adamızdaki 3061,3062,3063 Nolu adalarla ilgili, Moda Doubletree Hilton Otel'de Yapacağımız ve projemizi tanıtacağımız sunum ve bilgilendirme toplantısına tüm arsa maliklerini beklediklerini belirtmekteler.


Palmodoro May yaptığı özel açıklamada proje ismini de Velvet Towers olarak değiştirdiklerini ve toplantıya katılacak vatandaşlar için Fikirtepe Ofisi önünde saat 14:30 da servis kaldırılacağını söylediler.


Elde ettiğimiz bilgilere göre Palmadoro May İnşaatın Arap ortağı ile hayata geçirmeyi planladığı Welvet Towers Proje...