24 / 04 / 2024

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde beşinci kez evlenen yıldız Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini 14.9 milyon dolara satışa çıkardı. 



Kısa bir süre önce korumalığını yaptığı iddia edilen inşaat işçisi Dan Hayhurst ile beşinci evliliği yapan Kanadalı yıldız oyuncu, ABD, Malibu'daki evini satışa çıkardı. Hürriyet'te yer alan habere göre şehrin prestijli bir bölgesi olan Colony'de bulunan ev için Anderson 14.9 milyon dolar istiyor. 

KÖKLERİNE DÖNME VAKTİ  

53 yaşındaki yıldızın dört yatak odalı evinin tasarımında mimar imzası bulunuyor. Pamela Anderson bu kararla ilgili olarak "Köklerime dönme zamanı geldi. Aşığım ve yakın zamanda evlendim" diyerek uzun süredir yaşadığı Malibu'dan ayrılık kararının ardında yatan nedeni açıkladı.

Pamela Anderson Malibu daki lüks evini satışa çıkardı!

MERAKLI GÖZLERDEN UZAK BİR BAHÇE İÇİNDE  

Pamela Anderson'ın geride bırakmak istediği hayatının önemli parçası olan Malibu'daki bu ev, büyük bir bahçenin içinde ve gözlerden uzak. Ayrıca ana yapıya ek olarak bir de konuk evi bulunuyor. Şöminesi bulunan bir teras, yüzme havuzu ve spa da evin sahip olduğu olanaklar arasında. Pamela Anderson, daha önce People dergisine verdiği bir röportajda bu evin en çok sevdiği bölümünün yatak odası olduğunu söylemişti. Kendine özel bir banyosu olan bu odanın, evin en temiz yeri olduğunu da söylemişti.

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!


Geri Dön