27 / 04 / 2024

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  



Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, emlak yatırımı yapmaya başladı. Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.

Moore, bundan yıllar önce ünlüler dünyasının en pahalı boşanmalarından birinin kahramanıydı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; öyle ki 31 yılını verdiği eşinden yeni aşkı uğruna ayrılırken, Hollywood'dan kazandığı servetin yarısını tazminat olarak ona vermişti ünlü aktör.

Görünüşe göre eski eşi elde ettiği kazancının büyük bir bölümünü gayrimenkule yatırıyor.

Moore, ünlülerin en gözde yaşam alanlarından birinde 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir konut satın aldı. Moore, Malibu'da ünlülerin ve servet sahiplerinin mülklerinin olduğu bölgede üçüncü evini de satın aldı.

Mel Gibson ile Robyn Moore, boşanırken aralarında tarihe geçen bir anlaşma da imzalandı. Buna göre Gibson, eski eşine 425 milyon dolar tazminat ödemesi yaptı. Bu, Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri olan Mel Gibson'ın o döneme kadar edindiği servetin yarısıydı. 

Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, görünüşe göre aldığı tazminat da dahil gelirini emlak yatırımları için kullanıyor. 64 yaşındaki Moore son olarak Malibu'da 17.5 milyon dolara bir ev satın aldı. Bu mülkün tasarımı, bölgenin tanınmış mimarlarından Doug Burdge tarafından yapıldı ve bulunduğu bölgenin en seçkin konumlarından birinde bulunuyor. Mülk, bölgenin en gözde noktalarından biri olan Zuma Plajı'nın yakınında yer alıyor. 

Moore'un satın aldığı yeni mülkün içinde her tür lüks düşünülmüş. Yaşam alanında mermer bir şömine, katlanabilir pencereler bulunuyor. Mülkün hemen hemen her odasından da okyanus manzarası görmek mümkün. 

Avril Lavigne Malibu'dan malikane satın aldı!


Geri Dön