23 / 04 / 2024

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz'dan 2.5 milyon dolara villa aldı!

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz'dan 2.5 milyon dolara villa aldı!

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar.



Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar. Evin özelliği ahşaptan yapılmış olması. Reza Zarran haftanın yedi günü bu lüks evde kalıyor. 


Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 6 yıllık evli...Ebru Gündeş, 5 yaşındaki kızı ile Kandilli'deki villada zaman zaman da Kanlıca'daki yalıda oturuyor... Reza Zarrab ise Kemerburgaz'da 10 milyon liraya yeni satın aldığı orman evinde yaşıyor. Aile bazı hafta sonları orman evinde buluşuyor...


Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz dan 2.5 milyon dolara villa aldı!


EBRU KIZIYLA KÖŞKTE


Kandilli'de oturan Ebru Gündeş ise hafta sonları kızları Melisa'yı da alarak eşi Reza Zarrav'ın yanına gidiyor. Çift 2 yıl önce Kandilli'de 25 milyon dolara köşk alıp birleştirmişti. Ancak Reza Zarrab çok kısa süre oturduğu bu köşkten geçen yıl taşınmak istedi. Reza Zarrab'ın, Kemerburgaz'dan başka evlerde alacağı söyleniyor.



Posta



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Reza Zarrab, yeni aldığı orman evinde kalırken; Ebru Gündeş, Kandillide'ki yalıda kalıyor.


Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab, İstanbul-Kemerburgaz’da 2.5 milyon dolara (7 milyon 250 bin TL) orman içinde villa aldı.


Posta’nın haberine göre, tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar. Evin özelliği ahşaptan yapılmış olması. Reza Zarrab haftanın 7 günü burada kalıyor.


EBRU GÜNDEŞ YALIDA


Kandilli’de oturan Ebru Gündeş ise hafta sonları kızı Melisa’yı da alarak eşi Reza Zarrab’ın yanına gidiyor. Çift 2 yıl önce Kandilli’de 25 milyon dolara iki köşk alıp birleştirmişti. Ancak Reza Zarrab çok kısa süre oturduğu bu köşkten geçen yıl taşınmak istedi. Reza Zarrab’ın, Kemerburgaz’dan başka evler de alacağı söyleniyor.


Sözcü


Geri Dön