26 / 04 / 2024

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.



Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi üzerinde bulunan daha önceden Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım çalışmalarına başladı. Çalışmalar sırasında binadan düşen molozlar, genç bir kadını yaralanmasına neden oldu. 

DEHA 20 Gazetesi Muhabiri Ayhan Akar’ın haberine göre, Doktorlar Caddesi’nde yıllarca özel hastane ve sonrasında PAÜ’nün poliklinik olarak kullandığı binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı. Yıkımın ilk esnasında depo kısmında yangın çıkan ve geçtiğimiz günlerde vincin devrildiği yıkımda binadan kopan parçalar bir gencin yaralanmasına neden oldu. 

Yıkım çalışmaları devam eden binanın yanındaki işyerine girmeye çalışan Başak G. İsimli özel bir firma çalışanı, kopan parçalardan birinin sırtına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yıkımda kepçenin çalışması sırasında üst katlardan büyük bir gürültüyle düşerek güvenlik alanı dışına taşan molozlar işyerinin korkuluklarını yıkarken, bir beton parçası da Başak G.’nin sırtına denk geldi. Başak G.,  Denizli Devlet Hastanesi Acil Servis’te ayakta tedavi gördü.
 


Geri Dön