25 / 04 / 2024

Pana Via Suites projesi satışa çıktı!

 Pana Via Suites projesi satışa çıktı!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Pana Via Suites

İstinye’de inşa edilen Pana Via projesi satışa sunuldu!



Panaroma Grup’un  Pana Via Suites  projesi satışa sunuldu. İstinye’de inşa edilen Pana Via projesi 60 konuttan oluşuyor. 5 blok halinde inşa edilen Pana Via projesinde yeşil alan ve sosyal alan büyüklüğü 5 bin 500 metrekareyi buluyor. Her katta dört konut yer alıyor. 

Pana Via Suites projesinde fitness salonu, açık yüzme havuzu, tırmanma duvarı, sauna, jakuzi, buhar odası, basketbol sahası, özel güneşlenme terası bulunuyor. Projede ayrıca Pana Via’ya ait İstinye Koyu’nda demirli ve İstinye Park’a shuttle’ı olan tekne, şaraplarınız için özel kav imkanı, Boğaz manzarasıyla uyumlu yeşil alanlar, güvenlik ve concierge hizmeti, kafe, bar, kapalı çocuk oyun alanları, kapalı garaj ve az kullanılan eşyalar için depo yer alıyor. 

Pana Via projesinde 340 metrekare büyüklükte 3+1 köşe bahçe dubleksleri, 200 metrekarelik 2 oda 1 salon ara bahçe dubleksleri, 200 metrekarelik 3 oda 1 salon köşe normal daireler, 90 ve 96 metrekare 1+1 ve 2+1 ara normal daireler, 340 metrekare ve 3+1 köşe çatı dubleksleri, 200 metrekare ve 2+1 ara çatı dubleksleri bulunuyor. 1 ve 2 odalı daireler için 1 araçlık, 3 odalı daireler için 2 araçlık kapalı otopark ve misafir açık otoparkı sunuluyor. 

Güneş enerjisinden yararlanılması planlanan Pana Via projesinde teraslar gün boyunca güneş ışınlarını emecek ve akşam koydaki teknelerin de görebileceği şekilde parlayacak. Çatı katındna özel bir sistem olan açınıp kapanabilen panjurlar kullanılacak. 

Panavia Suites projesinde dış cephe konsepti, iç mekanları zorlamadan güneş kırıcılarla zenginleşti ve cazibe noktalarından biri ortaya çıktı. En küçük metrekareler bile ‘yaşayan bir ev’ için akıllıca tasarlandı. 

PanaVia projesinde bahçe dublekslerinde daireye ait bahçe kullanımları özel seperatasyonlarla blok bahçe kullanımından ayrıldı. Köşe dairelerin ön, yan ve arka cepheleri açık olarak tasarlandı. Çatı dublekslerinde komple teras bulunuyor. 

İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. No.45/1 İstinye - Sarıyer - İSTANBUL

T.+90(212) 323 1010 - F.+90(212) 323 2211

http://www.panaromagrup.com

http://www.panaviasuites.com/test/anasayfa.html

Nagihan Arat



projeye sor



Geri Dön