19 / 04 / 2024

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 




İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, sermaye piyasalarına giriş sürecini, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini aktaracağı bir basın toplantısı düzenliyor.

 

Pana Yatırım Holding Başkanı Raci Şaşmaz'ın katılımı ile düzenlenecek olan Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de gerçekleşecek. 

 

Pana Yatırım Holding'in İstanbul Aanadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirdiği Brooklyn Dream projesinde ve Çeşme'deki projesi Jardin Eden'de satışlar devam ediyor. 

 

Pana Yatırım Holding hakkında:
Uzun yıllardır inşaat, dizi/film sektörü, prodüksiyon, gayrimenkul, orman ürünleri ve enerji gibi farklı sektörlerdeki ticari faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte olan şirketimiz, 2008 yılında yeniden yapılanarak Pana Holding unvanını aldı.

 

Mevcut şirketlerimizin tek çatı altında toplanmasıyla birlikte Pana Holding bugün, faaliyet gösterdiği sektörlerdeki deneyim ve birikimini, geliştirdiği ve geliştireceği yenilikçi projelere yansıtmaya odaklanmış bulunmaktadır.

 

Tüm iş süreçlerinde dürüst, güvenilir ve yenilikçi yönetim anlayışını ilke edinen Pana Holding, insana ve doğaya saygılı iş yaklaşımını benimsemekte, kurumsal ilke ve yaklaşımlarını hayata geçirdiği her projeye özenli bir şekilde yansıtmaktadır.


Geri Dön