19 / 04 / 2024

Panaroma Grup Panaroma Home adres!

Panaroma Grup Panaroma Home adres!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Panaroma Home Konutları

Konut fiyatlarını 115 binliradan başladığı Panaroma Home Sarıyer daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Panaroma Grup Panaroma Home adres bilgisi haberimizde yer alıyor...



5 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip olan Panaroma Home projesi İstanbul Avrupa yakası Sarıyer'de yaşama geçiriliyor.  Panaroma Grup  imzasıyla yükselen Panaroma Grup Panaroma Home adres bilgisi öncesinde projenin genel özelliklerini anlatalım.

154 konunutun yer aldığı Panaroma Home projesi 3 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan konut fiyatları 115 bin liradan başlangıç gösteriyor. Panaroma Home projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon konut seçeneklerine yer veriyor.

Panaroma Home Sarıyer konutları  2014 Ağustos ayında teslim edilecek. Panaroma Home daire fiyatları normal katlar için 115 bin dolar ile 166 bin dolar, çatı dubleks daireler için 187 bin dolar ile 266 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Proje kapsamında güneşlenme terası, sauna, yüzme havuzu, 200 metre koşu parkuru ve fitness center gibi olanaklar bulunuyor. Panaroma Home vaziyet planı için projenin web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sarıyer Panaroma Home nerede ?
Panaroma Grup Panaroma Home adres bilgisi:
Panaroma Grup Panaroma Home adres : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul

Sarıyer panaroma Home iletişim :
Panaroma Home Sarıyer ulaşım için satış ofisi telefon: (0212) 323 01 02

Web Adresi: www.panaromahome.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön