24 / 04 / 2024

Panora GYO'nun kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.



Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) temettü dağıtımı hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi. Kar payı dağıtımı, taksit sayısı ve tutarları temsilen girilmiş olup tarih taksit sayısı ve tarihi değişiklik arz edecektir. 

Kar Payı Oranları Tablosu

Pay Grubu

TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET

TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL)

TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%)

1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET

1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET

- - -

22.185.000

0

75,37

0,255

25,5

TOPLAM

22.185.000

0

75,37

0,255

25,5

 

Panora GYO'nun KAP açıklaması.
Yapılan Genel Kurul Toplantısında; Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

ÖNEMLİ : KAR PAYI DAĞITMI TAKSİT SAYISI VE TUTARLARI TEMSİLEN GİRİLMİŞ OLUP TARİH TAKSİT SAYISI VE TARİHİ DEĞİŞİKLİK ARZEDECEKTİR. İlgili hususlar Yönetim Kurulu kararları sonrası belirginleştikçe güncellenecektir.

Kar dağıtımı önerisi için tıklayın


Geri Dön